tisdag 15 maj 2012

Hundar som söker nya hem!

Det finns just nu ett antal kuvaszhundar som söker nya hem. Hem med stor erfarenhet av hundar och gärna med erfarenhet av omplaceringshundar. Det är inte alltid så lätt för en kuvasz, som är så familjekär, att byta hem. I början kan den vara lite osäker på sin nya flock och sitt nya revir. Med tålamod och tid brukar det ge sig med tiden.

En kuvaszhane som behöver nytt hem är Joska som är uppvuxen på en gård i Jämtland, men där en skilsmässa lett till ett helt annat boende i en miljö Joska inte trivs fullt ut i. Om du har en gård och vill ha en gårdshund med vaktinstinkt kanske Joska är ett alternativ? Han är uppvuxen bland hästar,höns och får men är osäker bland barn. Han föredrar även att umgås med tikar framför andra hanar!




Joska är nu en kastrerad hane på fyra år och du kan få mer information via hans ägare: Christopher: christopher.arthursson@gmail.com eller 070-3311677 (ej efter 19.00).



Jag söker även fodervärd till en trevlig kuvaszhane på ett år. Han är väluppfostrad och social. Han fullkomligt älskar barn! Idagsläget går han ihop med alla hundar. För mer info: Christina, csigora@hotmail.com eller 070-8988360.



3 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Vad trist med omplacering, men vad gör man!? Hoppas det löser sig till det bästa. Fina är dom, bägge två!
Vill du rösta på Ronja, i tävlingen som hon är med i, skulle jag bli så glad.
https://www.facebook.com/#!/Ifhundkollen/app_342700399116378?app_data=886
Kanske dela på fb? ;-) (Jaa, jag är kanske lite fräck nu, men vad sjutton)
Kram
Susanne

Quila o Ronja sa...

Självklart får du ta bilder!!!Bara roligt! Lite kul faktiskt!! För den enda leksaken som passar "damen" är just repbollen från dig ;-)
Kram igen
(Tack för hjälpen med röstningen)

Elin sa...

Hoppas båda hanarna får ett nytt och bra hem! :)