tisdag 25 januari 2011

Mimer har flyttat!

Äntligen har jag hittat en bra fodervärd till min 6 månader gamla kuvaszvalp Mimer.

De bor inte långt härifrån och jag åkte själv och lämnade honom idag efter att vi hade varit hos veterinären för den obligatoriska veterinärbesiktningen.

Det känns skönt att Mimer ska få ett eget hem med 100% uppmärksamhet.

Vi har bestämt att träffas för promenad/träning en gång i veckan. Det är ju kul om Eira och Mimer kan fortsätta att leka med varandra.

6 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Han är så fantastiskt fin.
Ulf

Katarina sa...

Jag håller med Ulf: en otroligt vacker hund!

Eva sa...

Och jag står kvar vid vad jag sagt förut: om ögonen så bara till det minsta är "själens spegel" så har de fått en underbar hund!

Sara sa...

Vad bra att han verkar få det bra i sitt nya hem :) Han ser jättefin ut! Varför vill du ha ut honom på foder och inte sälja honom?

Jag känner samma sak ang. freestyle, min russel skulle nog fixa det men annat med matte, haha!

Christina Klosterberg sa...

Tack för era kommentarer!Visst är Mimer fin och Eva - ja, han är lika snäll och personlig som hans ögon visar.
Sara: Mimer har jag köpt in från annan kennel för att han har bra föräldrar och förhoppningsvis ska ingå i min avel. Vid 8 veckor råkade han ut för en olycka som gjorde att han blev kvar hemma lite längre. Det är så svårt att "göra sig av" med de hundarna som bor kvar längre men man kan ju inte ha alla hundar man gillar hemma!

Quila o Ronja sa...

Men så kul att det gick så bra. Vår Quila startade som fodertik, men hon höll inte. Dels en etta på en armbåge, och dessutom utan livmoder ;D Vi bor väldigt nära kennelinnehavaren, så det fungerade jättebra. Det är så skönt att hunden känner sig hemma även där.
Kul att ses en gång i veckan, så du får följa honom så nära.

Allt gott
Susanne