lördag 28 maj 2011

Springer igen

Kommer ni ihåg att jag skrev om kuvasztiken Hoffi som fick operera korsbandet och där AGRIA vägrade betala för den andra operationen? Den gången var det dock en veterinär som förbarmade sig över Hoffi och opererade henne utan extra kostnad eftersom den första operationen inte fungerade väl. Någon kanske undrar hur det gick. Jag kan berätta att Hoffi har fått tillbaka sin livsglädje och springer för fullt. Hon kan halta till ngn gång efter en lång promenad men förutom detta så är allt som vanligt igen. Här kommer lite bilder på en kuvasz som som springer för fullt igen! Bilderna har hennes matte Ewa Marie Edberg tagit. Att vila på tröskeln till huset är annars Hoffis favoritplats.




8 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Så kul att höra och underbara bilder också!!
ulf

Tassintryck sa...

Älskar såna glädjehistorier!!! KUL!
kram från mig
/maria

Eva sa...

Minns mycket väl att du skrev om henne. Så kul att det gått så bra! Tack för att du "följde upp" och berättade även detta.

Quila o Ronja sa...

Vilken solskenshistoria. Man blir så glad av bilderna.
Kram

Kicki sa...

Skönt att se att hon är pigg och glad :-)

veronica sa...

Härligt att allt gick så bra med henne..

Anonym sa...

Hej alla och Tack!
Ja nu lever Hoffi loppan igen! Såå härligt!

Kram/Slick
Ewa/Hoffi

Sofie sa...

Vilken härlig veterinär inte ofta man stötter på sådana. Jag har också gjort det en gång och det var underbart att de gör nått gratis.

Helt underbart att se att hon kan springa igen också det bevisar bara att bara man har tålamod och låter en hund få en chans så kan de bli bra igen. Om det inte är för mycket lidande för hunden vill säga. Nej underbart att se jag önskar ägarna och Hoffi stort lycka till i framtiden.