onsdag 9 februari 2011

Svart och vitt i svartvitt!

Det ser så härligt ut när pappa Charlie leker med valparna. Det är sådana konstraster, han helt vit och de riktigt kolsvarta. Eftersom mamma Siouxsie inte bär på den vita genen så blev alla i kullen svarta. Charlie tycker det är roligare nu när valparna blivit större. Nu kan man ju leka med dem. Han är så söt som lägger sig på rygg medan de kravlar över honom. Här följer lite bilder av svart och vit i svattvitt!

8 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Hoppas att du kan förklara det där med genen för pappan så att han inte får för sig saker. Han kan börja tvivla och bli deppig kanske:)
Ulf

Eva sa...

Vilken toppen-pappa! Kul och se hur småttingarna kikar på honom:)
SV "Enorma framsteg"? Jo, det är det nog kanske. Ffa märker jag att denna jycke som alla uppfattat som väldigt glad nu verkar vara det på en djupare plan, om du förstår vad jag menar... Verkar som om tryggheten med mig växt oerhört. Väldigt kul är det!

Tassintryck sa...

Härliga bilder. Svart och vitt, stort och smått, korthårigt och dreads. Häftiga bilder :-)! Vad kul att du skrivit om min blogg i tidigare inlägg och tycker om den. Det är helt ömsesidigt och du ligger bland mina favvosar som är ganska få men speciellt utvalda :-)!
Kram från mig
/maria

Quila o Ronja sa...

Hihihi, vilken härlig pappa!!! Tänk vad fort dom växer. Ett, tu, tre, så är dom vuxna. Precis som med barnen.
Kram till dig
Susanne

Leif sa...

Undrar om det skulle gå att ha en puli tillsammans med en siames här i huset? Jag har fått intrycket att pulin nästan alltid är igång precis som Marcel och sladdar runt när han är på det humöret.

Ibland fastnar katten med sina klor i min socka när han skall busa.

Boubou sa...

Så fint! Härliga bilder!

Emma sa...

Vilka härliga bilder på jättesöta valpar och en fin pappa! :)

Vanessa sa...

Gud vilka söta små hundvalpar och vilken fantastisk pappa! :)