söndag 20 februari 2011

Trevligt besök

Idag har vi haft trevligt besök av min riktigt goda vän Anna, hennes dotter Kajsa och deras mysiga hund Love. Valparna fick följa med ut en stund i solskenet och de tyckte det var roligt med all uppmärksamhet. Ingen rädsla här inte!

Valparna tyckte det var roligt att leka med Kajsa. Extra bra när det kommer barn på besök då mina egna barn nu är så stora. Om de får träffa barn (som uppför sig vettigt) från början så brukar de gilla barn även framöver.

Love är en nerklippt Puli med flätorna kvar på svansen. Hon har det fina stamtavlenamnet Csigora Triple Love men kallas kort och gott för Love (svensk uttal!). När hon föddes var hon svart men med åren har hon skiftat i färg. I Sverige är denna färg inte godkänd enligt rasstandarden trots att den är det i rasens hemland. Hursomhelst så är Love en otroligt charmig och trevlig pulitjej. Enligt Anna, den smidigaste hund hon någonsin haft!

De små valparna var nyfikna på vem Love var och såg nog lite upp till henne. Intressant att se hur valparna uppträdde mot en okänd hund som inte tillhör flocken. De var väldigt nyfikna, observerade och följde efter Love - de var imponerade av allt hon hittade på!

Vill du höra en hemlis?

Vad är det för något?

Jag hänger med dig!

Kajsa hittade sin favorit och jag tror det var ömsesidigt!

Blå hane trivdes i Kajsas famn.

Så söta ihop!


8 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Så underbara bilder. Gillar färgen på Love!
Kram, kram
Susanne

Team Nelson / Ordringen. sa...

Härligt att se så fin gemenskap barn-hund.Fina bilder.

Svar: Vi lägger ner mycket kraft på att våra killar inte ska bråka. Ibland kan det bli lite bråk men bara när vi har dem riktigt nära. När vi rör på oss och de leker är det aldrig några bekymmer.Det är intressant, tycker jag.
Ulf

Anonym sa...

mycket fin grå puli!
valparna - outstanding! :)
//stina

Katarina sa...

Vilka härliga bilder på barn och hund! Visste inte att en del Pulis hålls nedklippta - verkar mer lättskött och väldigt snyggt!

Eva sa...

MEN så mysigt att ligga så där och bli "överfallen" av ett gäng pussglada småttingar! Jag blir inte det minsta avundsjuk...:) Kan nästan känna valpdoften.
Toppen för valparna både med ett så "hundbra" barn och en "valpbra" främmande hund!

veronica sa...

Underbara bilder. Söta Love ser nästan ut som moa som även har snören på huvudet.

Christina Klosterberg sa...

Tack för era kommentarer. Jo, väldigt många pulisar hålls nerklippta särskilt de som tävlar agility och liknande.

Amanda sa...

Vilken rolig klippning med flätorna kvar! Önskar att Moriko inte hade såna problem med kylan så att vi kunde busa lite mer, går självklart bättre när hon fått upp värmen lite men de senaste dagarna har köldkrämporna varit värre.

Och ja, det är en rolig uppgift. Nu har jag bestämt mig för konstnärer och motiv. Nu gäller det bara att komma igång med skrivandet också!