torsdag 1 november 2012

Kul med Cuz

Har fått några helt underbara bilder från Sara på hennes pumi Hajja. Den roliga leksaken är ingen mindre än en av CSiGORAs träningsleksaker närmare bestämt en JW Hol-ee Cuz.


Cuz är kända för att vara väldigt hållbara och extra roliga med flera funktioner. Fötterna gör att bollen studsar mer oregelbunden. Denna Cuz är den mjukare varianten som även har en mjuk boll som låter inuti sig. Man behöver bara se bilden på Hajja för att förstå att det här är riktigt kul!


Den mest hållbara av familjen Cuz är nog orginalet Good Cuz. Den har nu gått igenom två kuvaszvalpkullar och är fortfarande hel! När det gäller hundträning gäller det ju att hela tiden förnya sig med nya roliga belöningar! Cuz är utan tvekan en av de bättre, förutom CSiGORAs Bungee då förstås!


Nu sitter jag och väntar på att Alice ska komma hem från Los Angeles och berätta allt om Emmas resa. Danne hämtar henne vid tåget nu. Hon landade i Köpenhamn för några timmar sen och lär vara rätt trött efter en så lång resa och dessutom tidsomställningen. En som längtat väldigt mycket efter Alice är hennes puli Rufus. Han är givetvis med och möter henne vid tåget!


Cuz och andra hundleksaker hittar du i CSiGORAs nätbutik: www.csigora.com


4 kommentarer:

Cruellas sida sa...

Jag gillar verkligen Pumis! Verkar vara en otroligt rolig hundras! Sen är dom ju så söta också!

Sara sa...

Hajja verkligen älskar sina Cuz även Good Cuz men den är lite svårare att kampa med då dom inte får samma grepp som i denna lite mjukare variant :)

Vanja sa...

Vid Gud vilken söt hund!
Jag tror att Alfons julklapp kommer att inhandlas hos en viss CSiGoras i år :)

Eva sa...

Den där mittenbilden skulle varit med i tävlingen...:)
Ser så härlig ut den jycken!
Vi hade en här förut, honom minns jag med glädje.