söndag 18 november 2012

Välkommen till Sverige!

Nu har vår efterlängtade puli Ximene´s Stratus kommit till Sverige från Finlands bästa puliuppfödare. Hon anlände med finlandsbåten, tillsammans med sin uppfödare, till Stockholm i gårkväll.


Danne körde upp till Stockholm och tillbaka samma dag och resan gick bra även om det var en tuff körning. Då avser jag antal mil för lilla Stratus skötte sig utmärkt. De var här mitt i natten, hon fick lite mat, träffa Charlie och gå en runda i trädgården. Sen sov hon bredvid mig i sängen hela natten.Idag kom Stratus fodervärdar. De har bestämt att hon ska kalls Bella till vardags. Bella har även fått en egen handler då Sara, som tidigare haft puli har lovat att visa henne. Vi har stora förhoppningar på denna tjej och hoppas att hon kan bli en värdefull tillgång i Csigoras avel.
Tusen tack Kati, Kennel Ximene för en jättefin puli! Nu får du komma till Sverige på någon utställning då du redan har en halv uppfödargrupp i småland! Tack även till Sara med familj som vill vara med och satsa på denna tjej!

10 kommentarer:

Elin sa...

åh va spännande! Grattis till tillskottet!

Melody Shih tzu sa...

SÅ SÖT!
Lycka till!
Melodys matte

Eva sa...

Söt nog är hon i alla fall!
Lycka till lilltösen!
(Ja ja, folket ikring också!)

Quila o Ronja sa...

Jaa, jösses vilken resa! Önskar er all lycka till med denna lilla goding, Bella.
Sv Om du menar pigmentering på nosen, så föds alla berner med helt rosa nos och läppar. Pigmenteringen på nosen är inte "färdig" förrän vid ca.8 veckors ålder, och på resten av läpparna kommer det så småningom.
:-)

Rudi sa...

Bella passar väl bra på en så vacker hundvalp! Lycka till med henne!

Ulf sa...

Det är så kul att följa ert avelsarbete. Jag förstår att det oglamoröst många gånger och jobbigt, men det måste också vara oerhört givande.

Sara sa...

Grattis till den nya lilla stjärnan och stort lycka till med henne :)

Cruellas sida sa...

Åh vilken goding! Grattis till henne!

Dannielle sa...

Vilken godbit!

Anonym sa...

Gud så sööööt!