torsdag 7 februari 2013

Nedräkningen har börjat!

Nu är det inte så många dagar kvar tills Linnéa och vår kuvasz Lolli flyger till Japan. Det har varit mycket pyssel för att uppfylla alla Japanska regler. När vi skulle göra blodprovet för att kontrollera antikroppar mot rabies dög inget svensk lab så vi fick skicka det till Finland istället. Många papper och stämplar har det blivit. Den 13 februari bär det av upp till Stockholm för att morgonen den 14 februari vinka av Lolli och Linneá som flyger med Air France till Tokyo.

Snart flyttar Lolli till Japan
Lolli blir första kuvasz i Japan
Det är skönt att Lolli äntligen tagit stygnen från skadan i örat. Hon blev glad att bli av med tratten. När pälsen vuxit ut kommer nog inte ärret att synas.

Glad Lolli
Lolli är en tjej med mycket energi!
Csigora Lucky Lollipop
Nu räknar vi ner dagarna tills äventyret börjar för vår kuvasztjej. Skönt att Linnéa flyger med henne. Pulivalparna som vi har kvar kommer sakna henne. Det kommer även vi.

Sen skulle jag vilja berätta att arbetet med CSiGORAs hundbutik är fantastiskt roligt och det beror först och främst på alla nöjda kunder som hör av sig! Kolla här: Kul att våra goda service uppskattas. Dessutom får vi en hel del bilder, ta gärna en titt på pumin Hajja i sin nya sele!

7 kommentarer:

Emma och Liam sa...

Wow, häftigt! Hoppas att resan går bra!

Fiona sa...

Linnea verkar vara en go tjej. Gillar att flyga. Jag fjäskar aldrig.Är allergisk mot sånt. Lollipop är en tjusig kuvasz o verkar ha ett härligt lynne.Tack för ordet;)

Fiona sa...

Kynne eller lynne.. inte så noga..ELLER???

Britt Marie o Rudi sa...

Vilket äventyr! Spännande värre. Hoppas resan går bra och lugnt tillväga. Rudi hälsar att han finns på riktigt, fast han sover just nu, hälsar han också :-)

Ulf sa...

Vilket äventyr. Det måste vara häftigt att leverera första kuvaszen till Japan. Ni skriver lite historia med den här resan också.
Hälsa lycka till med allt från oss.

Sara sa...

Gud så spännande hoppas att hon kommer trivas i Japan och himla skönt att Linnea kan flyga med henne :)

Elin sa...

Så häftigt att hon ska till japan!