måndag 16 september 2013

Sofiero & mini-syskonträff

Lördagen tillbringade vi i Sofieros slottspark på Internationell hundutställning. Vi hade anmält tre puli och dessutom skulle två kuvaztikar från L-kullen ställas ut. Det blev en lyckad dag på många sätt. Lagom soligt, många trevliga vänner som kom förbi och dessutom riktigt bra resultat. 

Misha BH-2, Cert, R-CACIB
Fina Misha 
Misha (Csigora X-plosive Ghostrider) fick på sin tredje officiella utställning sitt andra cert samt reserv-CACIB. Han blev 2a bästa hane efter multichampion Impeccable Second to None som sen blev BIR och Grupp-4a! Eftersom Csabo redan är internationell champion så kommer ju Miha få ett riktigt CACIB!
Vår senaste import Ximene' Stratus (Bella) fick också fin kritik med CK! Det är riktigt bra med tanke på henne unga ålder!

"Bella". Foto: Michelle Magnusson
Bella - Ximene' Stratus
Den som det gick bäst för denna dag var vår Siouxsie - Ximene´s Napsugár. Hon fick cert, CACIB och blev till slut BIM. Det bästa är att hon gillar verkligen utställningsringen och då blir det ju extra roligt att visa henne.
Siouxsie en puli med utstrålning och attityd!
I kuvaszringen var det Esso (Ecarpadi Égi Eclipse) och Elisabeth som tog hem BIR-titeln och Pernillas Sixten som blev champion. Grattis till era fina killar!
Esso BIR! Foto: Christel Nilsson
"Mina" ungtikar Lova och Loppa fick båda excellent. Domaren gillade dem jättemycket men ville ge dem lite mer tid att bli färdiga för ett CK. För min del var det extra roligt att Mio (Csigora Lucky Luciano) kom förbi även om han inte visades. Det innebar att det blev en mini-valpträff för L-kullen.

Fina och trevlig Mio
Söta och spralliga Lova
Lova, Mio och Loppa från Lucky-kullen!
Mio och Loppa

1 kommentar:

Marie sa...

Och som grädde på moset träffades vi! ;-)