tisdag 12 juli 2011

Fullt upp

Vi har haft en hel del besök. Bl a har min far och hans fru tittat förbi med sin Irländska terrier Ebba. En så cool tik. Hon bara lät de andra hundarna nosa av henne utan att visa minsta min och sen var allt frid och fröjd. Känner inte till Irländsk terrier särskilt väl men detta var definitivt en trevlig bekantskap.

Fast gästernas knän intogs snabbt av pulisarna. Här är det Tuss som hittat ett knä hon gillar. Ebba lät snällt pulisarna klappas och sitta i knä hos hennes matte och husse.


Söta lilla Tuss har förresten blivit i så bra skick att hon kunnat flytta till en egen familj. Hon hade ju som sagt väldigt dåliga erfarenheter från Norrköpings Hundscenter. Förutom att hon var psykiskt knäckt så var hon full av sår och extremt mycket fästingar. Jag fick i princip raka bort alla päls, något man ogärna gör på en puli. Lite päls är ju bra att ha kvar som skydd mot väder och vind. Nedan några bilder på Tuss innan hon flyttade häromdagen.Sen har vi haft min gamla pulitik Trassel på besök. Hon är snart 12 år och periodvis märker man av att hon nu är en gammal dam. Även lilla Bobo från Min R-kull var här en vecka. Han är född som maskad fako men med åren har masken i ansiktet blekt bort. Hans mamma Maica blev föresten veteran världvinnare i Paris i helgen.


Så här har varit fullt upp. Hade jag inte fått hem ett antal omplaceringar så hade jag varit i Norge i helgen som var för att delta på deras specialutställning för ungerska raser (KUR). Men mina valpköpare fixade allt galant utan mig. Det blev BIR (Kosack), BIM (Gaia som är Eiras mor) , anda bästa hane med CK (Länsman), andra bästa tik med CK (Joy) och BIS-uppfödargrupp med dessa hundar. Även CK till tredje bästa hane Kasz. Stort tack för all hjälp på plats. Då menar jag inte bara mina valpköpare utan även mina kennelkollegor Sorschies och Carlslund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker färg Terriern har ! Så där djup rödbrun ...En väninna till mig har en terrier fst med svart sadel liknande den som du haft på besök "LER"
Skönt din fick ett nytt hem och ny chans !
Hejja !!!
Kram Jenny

TeamNelson/Ordringen sa...

Grattis till framgångarna och sen var det riktigt kul att se er på bloggen igen.
Ulf

veronica sa...

Som vanligt härliga bilder här och alltid lika roligt att läsa din blogg. Så skönt att höra att tuss hämtat sig så bra och fått en ny familj, all lycka till henne.
Och grattis till framgångarna i Norge, tur du hade folk till hjälp när du inte kunde åka själv.