söndag 17 juli 2011

I utlandet i Tiveden


Efter en mycket stressig period ville jag bara åka iväg några dagar och ta det lugnt. Siktet riktades mot Tiveden och dess vilda och relativt orörda natur. Det hela började väl inte som vi tänkt oss. Vi hann inte komma längre än till Fagerhult innan bilen gick sönder. Vi fick invänta bärgningsbil och hämta upp en lånebil. Eftersom det varit helg kommer de titta på bilen först i morgon. Jag hoppas verkligen att de kan fixa den samma dag. Annars blir vi strandsatta i Jönköping!


Än så länge är vi iallafall i Tiveden, här har vi  (tre personer plus fem hundar) parkerat husvagnen. Vi är nästan enda svenskarna här. Istället är det holländare, tyskar och danskar som dominerar. faktum är att det känns som vi kommit utomlands och samtidigt rest i tiden. Vi har promenerat i vildmarken till hundarnas glädje. Vi har sett de röda näckrosorna i Fagertärn och vi har vilat, ätit gott, umgåtts och tagit det lugnt. Vi mår bra helt enkelt!
7 kommentarer:

Katarina sa...

Håller tummarna att bilen rullar igen!

Anonym sa...

Åhh vad härligt ni har det .
Kanske tur bilen ej höll ;))
Hoppas på det bästa för er .Kram

Quila o Ronja sa...

Skit då, med bilen. Hoppas det inte är ett allt för stort fel. Men stället ni "landat" på ser inte dumt ut alls. Fint!
Ha en fortsatt skön resa!

Team Nelson sa...

Fina bilder på sommarlycka. Hoppas att bilen samarbetar i fortsättningen.
Ulf

Ulla sa...

Vilka underbara bilder! Hoppas verkligen att känslan av avslappning håller i sig även när ni kommer hem. Trist med bilen, hoppas det löser sig till det bästa. Hälsar Ulla

v sa...

Vad tråkigt med bilen, hoppas de kan fixa den. Men det ser ändå ut som ni har det underbart av bilderna att döma. Hoppas ni får fortsatt härligt på er tripp.

Eva sa...

Håller också tummar för bilen! Men ni kunde ju sitta fast på sämre ställe:) (Ja då tänker jag ju Tiveden o inte Jönköping...)
Tänker på Jan Mårtenssons deckare när jag hör om trakten. Kul se dina fina bilder, som visar att han faktiskt beskrivit bra.
Och sista bilden är ju bara helt underbar! Den jycken ser verkligen otroligt lycklig ut!