måndag 18 juli 2011

Lek eller allvar?

Då har vi hamnat i Jönköping. Bilen är fortfarande inta lagad. Varken verkstan eller Hyundai hade varit med om detta fel tidigare, att gasen lägger av efter ett tag. Vi har fått en ny lånebil men hoppas att det här inte ska ta för lång tid. Hundflocken tycker dock att det här med semester är spännande och kul och de verkar inte bry sig om bilen fungerar eller inte;)


När pulisarna leker så är de väldigt fysiskt och en utomstående kan lätt uppfatta det som ett hundslagsmål. Det finns även vissa hundar som undviker att leka med puli, eftersom det är rätt tuffa tag. Så här kan det se ut när pulisar har skoj. Tyvärr kan jag inte förmedla ljudet men ni kan tänka er hur det låter när två lejon slåss på en naturfilm!


8 kommentarer:

becca & olga sa...

Ojoj vilka flätor :D Och vad snygga de nedesrta bilderna är på dem :D

Anonym sa...

Hahhahah Vilken fegis där bak som drar i svansen ! hahhahah
De är för Goa <3
Precis som min ras "LER" han leker rätt hårdhäntmen fått lära sig pga en pipig bästis i huset ;))
Trist med bilen :(
Kram ...

Eva sa...

Där snoddes min kommentar!!!
GAPSKRATT åt de 2 sista bilderna!!!!!
Vilken liten luring! Är det minstingen?
BUSE!:)))
(Annars känner jag igen det med att folk kan bli oroliga över lätet. Min Teddy "snackade" väldigt när han busade. Världens snällaste, nästan lite Ior-typ, men han skrämdes nog ibland.

sofie och kamelerna sa...

Häftiga bilder på pulisarna. Kan tänka mig att de låter som lejon. Härlig att de har ett sådant sätt.

Min bil gjorde som eran en gång det gick inte att gasa när vi åkte så vi fick stanna. Verkstaden gjorde rent spjällhuset och böt ut datan i bilen. Det var en massa annat konstigt också innan men nu fungerar den som en klocka. Hoppas att det löser sig, bilar är oftast bara till besvär och ger gråa hår :)

Hälsningar sofie och kamelerna

Cruellas sida sa...

Otur med bilen...men skönt att ni har det bra ändå!

Quila o Ronja sa...

Det låter väldigt mycket här också. Kan lätt misstolkas ;-) Men hallå.....man får väl inte dra någon i svansen, så där!!
Jäkla bilskrälle!!!
Tackar :-)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Bilar kan vara riktigt elaka. Hoppas att det löst sig för er. Hundarna kan ju slåss och bråka och ha skoj i största allmänhet:) men det är värre för er.
Ulf

Christina sa...

Rätt gissat det är minstingen Misha som vill vara meed på ett hörn. Att hålla mamma i kjolen eller kanske svansen;)