fredag 11 november 2011

Inga hinder är omöjliga

Ja det är vår tik Eiras motto. Hon är väldigt smart och ligger alltid steget före. För henne är ingenting omöjligt. Hade hon varit människa hade hon varit en given entreprenör. Och sådan har hon varit från den första dagen hon kom hit från Kennel Carlslund.


Nu är hon hund och då uppskattas inte alla hennes upptåg. Det är inte så praktiskt med en hund som kan öppna dörrar oavsett vilka handtag det är eller som inte förstår att man ska hålla sig på en sida om staketet.


Eira är långt ifrån ensam, det finns många som henne och en av dem är hennes syster Fenja. Fenja bor normalt i de norska fjällen hos kennel Fjellflocken. Nu har hon varit här på besök och hon är precis lika galen som Eira. Nedan ser ni hur Fenja tar vägen över Anna-Lena. Som sagt, inga hinder är omöjliga. Det verkar inte ens som Fenja reflekterar över att något skulle kunna stoppa henne. Frågan är om denna genväg blev så mycket snabbare?


  

 

Fjellflocken föder upp kuvasz och Jack Russell Terrier. Den senare rasen är väldigt charmig men jag skulle aldrig orka med den energin som de har! Där kan man prata om fullt ös! Men visst är de söta. Fjellflocken har även valpar nu och gillar du glada yrväder så kolla mer på Fjellflockens hemsida!

6 kommentarer:

Katarina sa...

Hihi...vilken härlig bildserie!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Ett gott skratt på kvällen är inte dumt. Vilken rolig bildserie.
Ulf

Quila o Ronja sa...

Åh, vilka härliga bilder! Kul när stora hundar, inte all´s förstår hur stora dom är ;-)
Tack snälla du! Vad glad jag blir
Trevlig helg på dig också!

Grabbarna boys sa...

Underbar bildserie!!
Vov o kram!!

Elin sa...

hihi, vilken härliga bilder! :)

Ja,lyktor är ju helt underbara på den här tiden av året i mörkret.

Anonym sa...

Ja vad säjer man...den första är: Vem är ledaren som ska hjälpa detta "monster" på rätta vägar? Sen kan ju ni "gulla" hur mycket som helst. Hur hanterar du en 50 kg tung hund som inte ifrån valpstadiet fått sin rang ordnad? Kul på bild men i eftertanken så...
Nä se till att ha ordning på era monster!! Det säjer Ewa med stora tunga Voffs som vet hur det är när de bara VRÄKER sig över mig ;-)
Kul!