lördag 5 november 2011

Till minne av

Nu kommer helgen som vi kanske tänker lite extra på dem som inte längre finns med oss. Framförallt tänker jag på dem som fick ett alldeles för kort liv. När det gäller hundar så är det min puli Morris som etsat sig fast i mitt hjärta mer än någon annan. Han blev påkörd av en lastbil och det känns så orättvist att hans liv fick sluta just så.


Det har ju även varit Halloween som kanske är mer som en maskerad. Min dotter var exempelvis utklädd till en död prinsessa. Jag tog några kort och för att förstärka gränslandet mellan liv och död gick vi till kyrkogården.
  Att minnas dem som gått bort blir lätt så sorgligt men jag tror nog att de vill att vi ska komma ihåg alla roliga och ljusa stunder tillsammans! 

10 kommentarer:

Anonym sa...


Kramar Annelie

sofie och kamelerna sa...

fina kort på dottern. Jag ska också tända ljus i kväll för de jag saknar djur som människor.

Grabbarna boys sa...

Jättefina kort på dottern.
Här har vi tänt och ska tända massar av fler ljus i helgen för alla som ej är med oss längre.
Vov o kram!!

Quila o Ronja sa...

Snygga bilder!!!
Här kände man inte igen sig längre. Vad bra sidan blev!
Ha en skön helg :-)

Ulla sa...

ja det handlar ju om att glädjas åt att någon har levat, och att man har fått vara en del i deras liv. Trevlig helg till er!!

Jeanette & Fernando sa...

Ja usch det gör ont när dom inte får "gå klart"...Har erfarenhet av båda och när dom vandrar vidare i förtid känns det extra smärtsamt och orättvist...:(

Eva sa...

Vilka läckra bilder! Snyggt av både dottern o dig.
När jag läser om din Morris tänker jag på min först, Dandy, som fick akut lymfcancer knappt 4 år "gammal". Också en mycket speciell hund.

Quila o Ronja sa...

Sv. Tycker att fler o fler är lite mera sparsamma med vaccinering. Jag vill egentligen inte ge mer än vad som absolut är nödvändigt. Vi träffar ganska mycket valpar, ja, hundar över huvud taget. Klart man vill ha ett fullgott skydd. Men får man det?

Anonym sa...

Tycker inte om det där Som att göra hån av de döda. Nej låt de som vilar göra det i frid utan spektakel Jag vet hur att sörja en svunnen vän och jag skulle verkligen inte att man komersielliserade det
MIN åsikt och kanske fler som skulle se spektaklet utan att vara involverade i ...
/Ledsen

Christina sa...

Hej, "Ledsen". Vet inte riktigt vad du syftar på, menar du Halloween? Det finns ju mycket som är kommersialiserat idag och kanske julen i så fall är ett sådan exempel. Men du har rätt i att man borde reflektera vad olika symboler står för. även om de kan fyllas med nytt innehåll.