fredag 12 augusti 2011

Än är sommaren inte slut

Med tanke på hur mycket jag jobbat i sommar gråter jag egentligen inte över det dåliga vädret men jag tycker ändå synd om alla som har fått se sin semester regna bort. Nu är väl detta egentligen inte ett större problem för hundägare då hundar inte är så glada över sol och värme. När jag inte jobbat så har jag ägnat all min tid tillsammans med hundarna. Just nu är jag dessutom hundvakt åt två extra puli! Ikväll ser jag dock fram emot att få besök att några gamla vänner (som inte har hund!).

CSiGORAs HUNDbutik har fått en ny hemsida. Den är nästan klar förutom att jag kontinuerligt kommer lägga till nya hundtillbehör. Jag skulle vilja ha hjälp av er bloggläsare om ni ville kika runt lite i webbutiken www.csigora.com och komma med lite konstruktiv kritik eller säga vad ni tycker. Den nya bloggen för butiken är jag dock inte helt nöjd med då den inte går att lägga in i blogglistor eller kommentera. Kanske jag livar upp den gamla bloggen igen. Ni kan antingen kommentera här i bloggen eller så skickar ni det via mejl: info@csigora.com Om ni hittar något ni vill köpa och har en blogg så kan ni skriva om den produkten och länka till den i bloggen.Då får ni 20% rabatt på just den produkten, gäller hela augusti! Skicka dock ett mejl till mig innan så att ni kan få rabattkod.info@csigora.com

I september åker jag och min mor och dotter till Italien. Vi ska först till Pisa och sen till Cinque Terre. Lånade några bilder från nätet, det ser inte så illa ut väl? Så för oss är sommaren inte slut än!
5 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Vad skönt att förlänga sommaren. Ser helt ok ut, tycker jag ;-)

Sara sa...

Ser ju helt underbart ut :)

Kram

Eva sa...

Vad läckert med alla färger på husen!
Skönt höra det inte bara var jag som hade trubbel med butiksbloggen!
Här har vi inte haft SÅ mycket regn, så vi gläds åt det som kommer nu (behövs!) och att värmen är något behagligare. Båda hundarna gillar det helt klart:)

Anonym sa...

åhhhh det såg vackert ut, dock backigt haha... Som i Parga där vi var i aug/sep förra året, supervackert men guuud vilka backar vi kämpade i vart man än skulle, vaderna va svullna och ömma ;)
Ta med bra skor :)
Hemsidan ser jättefin och bra ut!
Kramar kusin Annelie

Grabbarna boys sa...

Vilka färglada hus...så glad man blir!!
Håller med, sommaren äär inte slut ännu.
Många fina dagar och kvällar återstår, det är vi övertygade om.
Vov o kram!!