måndag 1 augusti 2011

Tassavtryck

Jag fick den här bilden av en vän som varit på semester i Idre. Vad kan det här vara för djur? Det är en riktigt rejäl tass med långa klor. Ett flexikoppel ligger bredvid för att visa storleken. Inte ens tassavtrycken efter en kuvasz hamnar i den här storleken. Visst sätter det igång fantasin. Kan det ha varit en varg?


Fick även denna underbara bild som illustrerar vad som skapar bilköer i Idre.


Här har vi annars haft sol idag. Den är efterlängtad, precis som alla andra som kan reglera sina egna arbetstider, så åkte vi till närmaste badsjö. Sommar - stanna ett tag till!

9 kommentarer:

Eva sa...

Wow! Där ligger nog även Biffen i lä:) (Han har relativt "smala" tassar om än stora.)
Rumporna är jättesöta!
SV Flexi är jag egentligen ganska ambivalent till, men till A nu är det gudasänt faktiskt.

Team Nelson / Ordringen. sa...

Jag tror det är varg. Han/hon har trampat ut lite åt vänster-glidit lite i leran- så det typiska trampdynemönstret syns mest på höger sida.
Vargspårare Wolf

Boubou sa...

Hoppsan! Vilken tass! Det är i alla fall inte pudel, så mycket är vi säkra på här..!

Anonym sa...

Ja du det var ett stort avtryck :) Har knäppt kort på min fot bredvid ett älgavtryck en gång och det var inte heller litet men det där som du visade skulle allt göra mig lite skraj.

Min mamma har stuga ovanför Idre och hon önskar alltid att hundarna ska få se en ren. Än har de inte gjort det och jag säger bara att jag vill inte vara med i bilen den dagen de får göra det. Och den dagen så önskar hon nog att hon inte heller är med för jag tror då att öronen ramlar av av allt odjud :)

sofie och kamelerna

Dame Eliza sa...

Jack Russel! Definitivt! Stora i j....orden små på, på......jorden? Japp det är en Russel!

:)

Cruellas sida sa...

Ja, inte är det en kines i alla fall! Läste om hundarna från din uppfödning i senaste numret av Härliga HUnd. Vilket härligt liv de verkade ha. Det måste ju kännas skönt!

Quila o Ronja sa...

Oj, vad stor den var! Själv är jag inte så värst bra på spår :-(
Vi åkte till Idre för att fjällvandra för första gången, förra hösten. Tjatade varje dag om att få se en, åtminstone en enda ren!!! Gissa att jag blev "paff" när vi hör en muller runt bilen. Hundratals renar, vällde fram ur skogen. Dom strök mot bilen. Trodde Quila o Ronja skulle bli galna, så klart, men dom satt bara helt tysta och stirrade!!! VAD är detta, liksom ;-)
Det blir en vecka till Idre, även i höst. Det är såå härligt.
Jaa, ibland hinner man mer än man tror, hihi

Päivi sa...

Mastifferna har ju rejäla fötter. Pappan till den vi hade låg på en matchvikt på över 100 kilo och hans labbar var gigantiska ;)

Jenny sa...

Vilken härlig bild på renarna, och vilken rejäl tass. //Jenny Andersson, Hundar i Livet