tisdag 2 augusti 2011

Hälsning från Tuss & Indra!

Ni kanske kommer ihåg att jag tidigare berättat om att min vita pulitik Tuss, som jag fick hem, har flyttat till ett nytt hem. Jag kan rapportera att det går jättebra och hon har redan blivit bästis med kuvaszkompisen Indra som redan fanns i familjen!  Här kommer några bildbevis, jag tackar för bilderna och är så glad att lilla Tuss fått en så bra familj!

7 kommentarer:

Eva sa...

Särskilt kul med första bilden, på huvudena ser de verkligen ut som "systrar":)
Verkligen kul när det löser sig!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Det värmer att höra. Mysigt att se bilderna när de är tillsammans.
Ulf

Cruellas sida sa...

Så härligt när allt löser sig till det bästa!

Anonym sa...

Åhh vad Lyckligt ! Kram

veronica sa...

Underbart att höra att allt går bra för Tuss, och härligt att hon fått en kompis..

Leif sa...

Ibland undrar jag om inte djuren är klokare än oss människor.

Nu senast när Marcel träffade på långhårig schäfer nr 2. i sitt liv. Den första hade han mött uppe i nordsvenska Luleå och umgåtts med, de lekte tillsammans vartenda dag uner två veckor. Såg ut att stortrivas i varandras sällskap. Jag såg dem pussa varandra men lyckades aldrig fånga det på bild. Det är sekundsnabbt när de gör det nos mot nos.

Långhårig schäfer nr.2 mötte Marcel här på ön när han var på väg att hälsa på sin väninna (en oriental) i hotel Ærøhus. På vägen dit vid hotellets uteservering fick Marcel syn på en stor långhårig schäfer (turisthund) som satt kopplad vid ett bord där en familj åt sin middag. Marcel gick orädd fram till hunden för att se om det inte var fru Akela som han tidigare hade mött, vilket det inte var.

Barnen ropade - Akta, hunden hatar katter och dräper dem! Till allas förvåning satt både hunden och katten blickstilla och tittade på varandra, smått konfunderade. Icke ett dugg fientliga mot varandra. Jag var med och fanns i närheten.

För mig är det ett tecken på att djurs reaktioner mycket beror på människornas inställning till sin omgivning.

Därför gläder det mig alltid när djur kommer gott tillsammans. För då vet jag det är lugn, ro och harmoni omkring dem. Vilket bådar gott.

Det är något som folk i vart fall på andra håll i Danmark helt har missat.

"... Gärna tax och golden retriever – men i vissa bostadsrättsföreningar i Danmark är det förbjudet att ha raser som engelsk bulldogg, rottweiler och dobermann.

Regeringen har tidigare förbjudit 13 hundraser men föreningarna går ännu längre. Ett 60-tal raser står på deras svarta lista.

Krav på hundförbud har rests också i Sverige."

Sara sa...

Härligt med nya kompisar :)
Datorn står i stort sett just nu bara och samlar damm... så blir det väl på¨sommarn...

Kram