torsdag 18 augusti 2011

Nostalgi

Nu har vi fått besök av vår äldste son som numera bor i Stockholm. Med sig har han även Trassel som nu är en riktigt gammal dam. Trassel kommer alltid vara den mest speciella puli vi haft eftersom hon är vår första puli!
Tillsammans tog vi en liten nostalgi-promenad förbi huset som vi bodde i när barnen växte upp. Då hade vi förutom hund och katt även hästar, höns och en kanin ( som gick löst). Den ena katten och kaninen var bästa kompisar och hängde alltid ihop! Nedanför huset sträckte sig en lång backe ner till sjön. På vintern var det pulkabacke och på sommaren gick vi ner hit för att bada.
Det är mysigt att få besök av sina vuxna barn och det är alltid lite speciellt att ha vår gamla puli Trassel på besök! Till helgen ska vi till Norrköping. Vi ska ha monterförsäljning i samband med Svensk Vinnare. Kan även tillägga att min andra blogg som är kopplad till hundbutiken är tillbaka igen! Var inte nöjd med bloggen som var direkt kopplad till butiken. Så nu är allt som förr igen!

7 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Vad härligt ni bodde! Verkligen idylliskt. Alltid kul med besök av vuxna barn.
Sv. Jaa, vi ska ställa Ronja i Norrköping. Tyvärr ser det ut som det ska bli ett riktigt skitväder, men SMHI brukar ju ha fel. Hoppas det blir så även i helgen.
Ha en bra dag

Amanda sa...

Hejsan! Jätte fina bilder! Nu kan man känna att hösten är på ingång i luften, det tycker jag är ganska härligt! Jag hoppas du har haft en trevlig sommar! / Amanda

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vilket skönt inlägg. Fina bilder.Ulf

Eva sa...

Härligt ställe!
Och en jättefin liten "tant":)
Tänkte på er igår, för A och jag såg något som nog måste ha varit en nerklippt puli på kvällsturen. (A och jag går ju längre turer då, utan J som inte orkar.)

Ulla sa...

visst är det mysigt med vuxna barn!!

Sofie sa...

Vad härlig hon såg ut eran Trassel. Jag tror nog att inte bara ni hade nostalgi utan även hon.

Quila o Ronja sa...

Men det var väl sjutton också, vad det var svårt att få kommentaren att fastna i dag då :-( Provar igen!
Var o tittade efter dig i dag, men just då var du inte där. Typiskt va! Men vi ses säkert en annan gång.
Hoppas ni haft det bra.