måndag 7 juni 2010

Förbjud farliga rävar!

En räv har bitit två små barn när de låg och sov. Den hade enligt AB tagit sig in i ett hus i östra London. Där hade den gått upp på övervåningen och bitit två nio månders gamla tvillingbebisar. De vårdas nu på Royal London Hospital. Är det inte på tiden att vi förbjuder dessa farliga rävar? Även om denna händelse är ovanlig så visar det ju på hur opålitliga rävar kan vara. Det är dags för våra politiker och vakna upp. Om Danmark kan förbjuda vissa hundraser så borde väl vi i Sverige kunna förbjuda rävar - åtminstone de farliga rävarna!

5 kommentarer:

Illwill sa...

För att bygga på din sarkasm och samtidigt slänga in lite idéer som faktiskt hade löst ditt problem, några av mina problem och de flesta av Sveriges problem: förbjud vissa människoraser i Sverige samt förbjud missbrukare från att ha hund. Släng in ett förbud mot idioter att bli politiker och gör det kriminellt för journalister att ljuga och vi hade i stort sett löst alla problem i landet. :)

Vips så skulle vi få dryga miljarden extra per dag, varenda hundras hade kunnat vara laglig och vi hade fått trygghet i landet igen. Men, politiskt korrekt hade det ju förstås inte varit.

Christina Klosterberg sa...

Frågan är bara vem som ska definiera vem är idiot? Brukar det inte vara politiker som föreslår nya lagändringar? Vi har ju snart val. Jag undrar om det inte behövs ett nytt parti? Du verkar ju ha en del bra idéer, du skulle kanske kunna bli talskrivare;)

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Med tanke på jakten på vargar så borde vi nu förvänta oss hat mot rävar...

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Christina Klosterberg sa...

Jag brukar inte ta bort kommentarer men personliga påhopp är inte tillåtet här så därför rök ovanstående kommentar.