lördag 15 september 2012

En vädjan till dig som inte är vem som helst...

Hej! Jag heter Csigora Lucky Lollipop och är en kuvasztik som är född den 15 juni. Alla mina syskon och dessutom min mamma har nu flyttat och jag är ensam kvar. Jag vill också ha en egen familj. Så nu undrar jag: Får jag flytta hem till dig?


Idag var dessutom mamma Bella på besök med den där kaxiga Loppan. Hon tycker att hon är lite finare än mig eftersom hon har ett eget hem. Nåja, lite lekte jag med henne för att vara snäll. Sen gick vi på koppelpromenad, jag, min extra-mamma Czabina och matte. 


Det där med koppel är sådär kul och det där med bilar är mindre kul. När dom kommer så lägger jag mig ner så att jag inte ska synas.


Bäst är när vi kommer fram till skogen och jag får vara lös. Det finns så mycket att upptäcka och nosa på. Roligast är att plaska i vattenpölarna eller bäcken.


Förvisso trivs jag bra här hemma men det sägs att det redan finns så mycket hundar här hemma att det bästa vore om jag kunde få en egen familj. Gärna någon som vill ställa ut då dom säger att jag är riktigt snygg. Eller vad tycker du?


Så här kommer som sagt en vädjan från MIG till DIG: Får jag flytta hem till dig och bli ompysslad, älskad och dela mitt liv med dig? 


I så fall får ni höra av er till min matte Christina på csigora@hotmail.com eller på 070-8988360. Men först kanske ni ska läsa på vad kuvasz är för ras. Det kan nu göra här: Om kuvasz. Köp eller halvfodervärdsavtal är det som är aktuellt. Dessutom säger matte att hon bara släpper mig till ett riktigt bra hem, inte vem som helst med andra ord. Om du nu inte är vem som helst så kanske du vill göra mig så här glad?


11 kommentarer:

Cruellas sida sa...

Åh vilken underbar hund! Hoppas ätt människa hör av sig! Lycka till!

Livet och vardagen sa...

Å, hon går rakt in i hjärtat på mig!!!

Sahra sa...

Ååå.....jag undrar jag <3

Rudi sa...

Pluttan, lycka till!

Quila o Ronja sa...

Hoppas ni snart hittar en riktig kanon-familj, till den här urgulliga lilla tjejen <3

Neil Berger sa...

Lollipop, I was happy to read your story with the help of the Google Translator. But please tell me what it means when you play in the woods and splash in puddles and "pelvis".

I'm sorry but we have too many kuvasz here too at Casablanca. I'm sure someone will see your handsome face and buy you to be a show dog.

your friend,

Gail

Dannielle sa...

Åh, hoppas ni snart hittar hemmet med stort H till tjejen!

Daniel sa...

Jag vill bo på landet NU...

Dan Porsfelt sa...

@ Gail, it should have translated into "stream"!

Sara sa...

Hon är helt bedårande hoppas hon hittar ett bra hem :)

Anonym sa...

mycket bra inlägg..igen...budskapet utmärkt framfört..går hem i alla vettiga hundkojor och slott...kanske de andra också..som min där det inte finns tid till det som denna ljuvliga varelse förtjänar... Google translation nådde nya höjder ;) njutbart det med./Monica