torsdag 28 juni 2012

Bergveckan och blommor på L!

På lördag börjar årets Bergvecka. Då har konstnärer, konsthantverkare, föreningar och företagare öppet i 10 dagar. Utställningarna håller mycket hög kvalitet med stor variation. Dessa dagar kantas dessutom av massor av aktiviteter som brukar dra mycket folk. I år kommer även CSiGORAs hundbutik vara öppet vardagar 14-19 och helger 12-19. Vi bor ju mitt emot gamla macken och Elin Wägnerhuset som har fina utställningar. Här kan du se hela veckans program: Bergvecka 2012Vi har som sagt fullt upp för att förbereda för Bergveckan. Ta gärna en sväng förbi!

Hoppas bara vi får hyfsat väder. Det har ju regnat lite väl mycket tycker jag. Inte särskilt praktiskt om man äger hundar med mycket päls. Pulisarna får helt enkelt finna sig i att ha regnoverall eller regntäcke på promenaden! CSiGORAS hundbutik har även startat en tävling där man kan vinna Hurttas smarta regntäcke Lifeguard Storm. Läs mer om tävlingen här: Vinn Hurtta Lifeguard storm. Var gärna med du också och sprid till dina hundvänner!

Våra kuvaszvalpar fyller 2 veckor natten mellan fredag och lördag. De har nu öppnat ögonen och vuxit rejält. Ska försöka hinna ta lite nya kort på dem för de är garanterat supersöta! Bella är en så duktig mamma och hon är en så himla trevlig tik! Tyvärr har vi förlorat en valp på vägen så nu är det tre tikar och fyra hanar kvar. Namn på L planeras för fullt, är inne på blomtema! Har du något bra tips? Det måste börja på L!

Lupin 'Russell' Hybrids


Nu hoppas jag på bättre väder så att man känner att det är sommar. Även hundarna tycker att det kan bli lite varmare i vattnet!
6 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Trots vädret har du lyckats att få till fina sommarhundbilder.
Vad kul det är med lokala samlingar och festiviteter. Kanske styr vi förbi.

Katarina sa...

Så fint du har fångat Lupiner och hundar!

anna sa...

Å, vad kul! Grattis till valparna :)

Vill du specifikt ha sommarblommor? Annars har du ju Lupin, Liljekonvalj, Lejongap, Lavendel, Ljung, Luktviol(?), Lomme och Lingon (kanske ingen blomma som så?) Borde gå att googla fram fler ;)
Eller så kan man ju satsa på de latiska namnen... Ska bli spännande att se vad ni bestämmer er för :D

~~Sara~~ sa...

Hundnamn på L

http://sv.wikipedia.org/wiki/Alfabetisk_lista_%C3%B6ver_v%C3%A4xter/L#L

Kolla vettja :)

fina bilder

kram

Livet och vardagen sa...

så sorgligt att ni förlorat en valp. Vore roligt att få träffa de andra. Blomnamn på L. Inte så lätt att komma på bra namn om man vill att de nya mattarna och hussarna ska behålla namnet sen.

Ulrica sa...

Lejonhjärta :)