måndag 24 oktober 2011

Helg i Stockholm

Då är jag hemma efter en härlig helg i Stockholm. På fredagen var vi och såg P J Harvey. Hon är helt otrolig, en sådan röst! Hon är också fenomenal på att fånga stämningar med enkla medel. Men inte bara hon utan även hennes bandmedlemmar är suveräna.

Lördagen tillbringade jag på tillbehörsmässa för husdjur arrangerade av Zoorf. Jag hade med mig min mor som hjälpte till att välja ut vad som skulle beställas hem till hundbutiken!

Den enda hund som fick vara med i Stockholm var Alice puli Rufus. Han har ju bott i Stockholm tidigare och vet hur man uppför sig i en stor stad. Till skillnad från de andra lantisarna här hemma.

Jag är inte så duktig på att ha kameran med mig som man bör vara om man bloggar. Faktum är att även om jag har kameran med mig så har jag en förmåga att glömma bort det där med att ta bilder! Jag har dock många minnesbilder med mig hem från helgen men jag har lite svårt att formatera om dem till bloggen!

4 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

PJ Harvey hade jag gärna sett.Minnesbilder kan man aldrig radera bort av misstag. Det är stora fördelen.
Ulf

Quila o Ronja sa...

Låter som du haft en härlig helg.
Att vi inte får se bilder, tja, det får vi väl ta. Huvudsaken är att du har fina minnesbilder ;-)
Sv. Jaa, vi får se hur det går. Ska bli kul att prova, i alla fall.
Kram

veronica sa...

Vad bra att ni är nöjda med helgen, synd att du som alla andra glömmer att ha kameran beredd. :-)

Helena sa...

Härliga underbara Stockholm! Min födelsestad!! Vad spännande med mässan! Jag hade hästsportbutik förut och det roligaste med det var nästan att åka på mässorna! Kul att kika in i din hundbutik och se vad som finns snart!!