lördag 1 oktober 2011

Så rörande

Idag måste jag be er alla att gå till Hunddagboken och se en rörande film. Ta er den tiden - den är underbar! Se här: Gör hästar så?

Sen har en vinnare utsetts i Csigoras blogg. Även en vinnare i Team Nelsons annorlunda och roliga tävling har utsetts. Strindberg ska visst ha en Cockerspaniel, om han nu fanns vid liv, eller om vi skruvar tillbaks i tiden något. Läs de underbara kommentarerna!  Bilden på den söta cockerspanieln nedan är ingen annan än Abbe från Grabbarna Boys. Den har jag lånat för att jag tycker att den är så fin och jag kan tänka mig att det är just en sån här tänkande cocker Strindberg skulle haft;)Det är lite trist att läsa om flera bloggare som ska trappa ner på bloggandet eller till och med sluta. Det är som en god vän som försvinner. Själv tillhör jag inte skaran som bloggar varje dag, ibland kan det gå veckor emellan men jag känner inte att det är ett så stort problem. Det är som med riktiga vänner, man måste inte ses varje dag. Och vet man inte vad man ska skriva om själv kan man alltid kommentera eller uppmärksamma andras diskussioner. Som att jag nu ber er alla att gå till Hunddagboken om ni inte redan gjort det! Eller varför inte gå till Sofie och Kamelerna. Jag som trodde att det var puli som hördes mest!


7 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vilket fint inlägg. Jag håller med om allt och inte minst den underbara filmen om Hjalmar på Hunddagboken.
Jag ska inte sluta blogga. Däremot ska jag låta tiden rinna lite längre mellan inläggen än som nyss, när jag skrev varenda dag. Kommentera, som är det roligaste av allt, tänker jag dock ta mig friheten att göra så fort jag känner för det:)
Ulf

Sofie sa...

Visst är filmen underbar. Var tvungen att visa den för min mamma idag. Så du trodde att puli hördes mest ;) Fast jag måste erkänna att ljudnivån kan vara mycket högre. Beror lite på vad det är haha.

Att du inte gör inlägg varje dag tycker inte jag gör någonting. Du har en så underbar blogg och skriver så vettiga och tänkvärda saker. Jag är glad att jag har hittat till dig så du får inte sluta.

Quila o Ronja sa...

Hjalmar-filmen är helt underbar.
Visst är det så, att man fått vänner här. Det känns som man känner varandra, lite i alla fall.
(Nu vågar jag inte skriva mera, så trist när allt bara försvinner)
Allt gott
Susanne

Quila o Ronja sa...

Jippiiii!!!! Det lyckades, till slut!

Katarina sa...

Det gör mig så glad att du tycker om videoklippet. Jag har blivit så fäst vid Hjalmar. Lite väl fäst, faktiskt...

Helena sa...

Härlig film! Kanske har vi människor något att lära av dessa djur! Jag håller med dig bloggandet går upp och ner, ibland blir det många inlägg och ibland dröjer det mellan inläggen. Jag hade blogg på amelia.se förut och där hade jag ju många fler läsare än nu, men det blev på något sätt hets att skriva många inlägg för att få många läsare och komma upp på deras mest lästa lista! Nej, det passar inte mig! Dame Eliza

Ulla sa...

så tråkigt att ni blev lurade, men skönt att det ordnade sig och att ni fick fina dagar i underbara Italien