torsdag 25 oktober 2012

Hurtta Outdoors Ultimate värmejacka i svart

Hos oss snöar det nu. Dags att på allvar kolla igenom förrådet av varma hundkläder. Hurttas täcken är alltid populära och särskilt deras nya modell Hurtta Outdoors Ultimate värmejacka. Vi tog hem hundtäcket i färgerna hallon och björk till Csigoras Hundbutik, de är nästan alla är slutsålda! Även i Hurttas huvudlager. Butiken får inte hem nya förrän i december!


Speciellt för Erika och hennes Cocker Spaniel Wille, tog vi hem modellen i svart och vi har även fått bilder.Visst är Wille fin i sitt nya täcke! Så här ser täcket ut bakifrån:


Frågan är om vi inte borde ha även denna färg i vårt ordinarie sortiment? De ska visst finnas i huvudlagret väldigt snart.


Tusen tack Erika för bilderna. Här kan du läsa mer om Erika och Wille i såväl vardag som på tävling: http://williamdeutz.wordpress.com

Det fina hundtäcket och många andra varma hundkäder hittar du i CSiGORAs hundbutik!

2 kommentarer:

Vanja sa...

Jag köpte ett Hurttatäcke till Alfons förra året och är supernöjd med både kvaliteten och att de fanns i så stor storlek! Skönt för vovsegull att ha varmt om ryggen och magen när nordanvindar viner. Det är bara stövlar, mössa med öronlappar och en nosvärmare som fattas :)

Anonym sa...

Åh, så fint!
TACK :)