lördag 22 januari 2011

Allas vän

Charlie är vår vita puli. Charlie har inga ovänner, han är vänn med alla. Människor, stora som små. Alla hundar, tikar och hanar. Alla djur för den delen. Däremot gillar han att valla sina kompisar på promenaden. Det är riktiga kroppstacklingar. Är man döpt efter en av Arsenals största stjärnspelare Charlie George måste man ju visa vad man går för.

Charlie gillar även att ploga. Han älskar snö och stoppar ner nosen i snön och plogar fram olika gångar. Han gillar även att parfymera sig genom att rulla sig i olika angenäma dofter. Även om matte oftast stoppar honom i badet efteråt.

Charlie är som sagt vän med alla. Han har ett enormt tålamod. Barnen lånar honom gärna för att vara med i "barn med hund".

Charlie är nybliven far till sex ljuvliga pulivalpar. Valparna har nu nyfiket börja upptäcka omvärden. Än så länge tultar de mest omkring. Största tiden går dock åt till att sova och äta

Just nu passar Charlie på att ta det lite lugnt. Med en cigarr i mungipan (läs tuggpinne) slappar den stolte fadern i soffan framför datorn. Just nu spelar Arsenal mot Wigan och ni kan väl gissa vilket lag Charlie håller på?

4 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Då kan Charlie vara rätt nöjd. De leder i skrivande stund med 2-0 ser jag.
Fint inlägg om en toppenkille vad jag kan förstå.
Ulf

Eva sa...

Jesper skickar hur många pussar och kramar spm helst!
Han är preeeecis likadan!
Varför stöka och bråks när det inte behövs??
OM det behövs...... Annan "femma"!

Tassintryck sa...

Åh en sådan söt Charlie. När jag sedan läste hur snäll och go han är blev han om möjligt ännu finare :-)
kram från mig
/maria

Kylle sa...

Tack för kommentaren! Kul att du hittade oss.
Kommer att kika in här igen.
Grattis till den stolta pappan