fredag 21 januari 2011

Fredag

Oj vilken dag. Tyvärr slog värken till ordentligt så det inte blev några långpromenader med hundarna. Tur att man bor på landet med inhägnad tomt.

Annars har det varit fullt upp. Många beställningar i Csigoras Webbutik! Alltid roligt att fler än jag gillar det som finns;) Har dessutom fått hem massa fina saker som jag ska lägga ut i shopen.

Troligtvis har Mimer fått ett eget hem nu. Jag håller tummarna. Mimer och jag hade mysstund, bara han och jag. Det gillar han. Sen var jag fräck att klippa klorna medan han åt sin mat. Jag vet att man inte ska störa hundarna när de äter men det är väldigt effektivt, iallfall om man har en matglad hund som äter långsamt. Det kan också gå bra med ett grisöra.

Skönt med fredag. Nu ska vi äta god mat och slappa. Krypa upp i soffan med en filt och några värmekuddar med fyra ben;) Ikväll är det dessutom "På spåret".

Såg föresten på SKKs sida att fyra nya raser registerats förra året. Lite spännande att läsa om lite nya hundraser. De nya raserna är: Petit bleu de gascogne , Chodský pes, Grand griffon vendéen och Bluetick coonhound. Bilden nedan är tagen av åsa Lindholm och du hittar hela pressmedelandet här! Även Expressen har skrivit en artikel om detta.3 kommentarer:

Team Nelson sa...

Vi skojar med oss själva på jobbet om På Spåret-
tillvaron. Ett par glas rödvin, På Spåret och go´natt. Ska det vara så här!? Är det vad livet hade att erbjuda:)
Det är helt ok,tycker jag. Imorgon kan vi ge oss ut i naturen med hundarna. Hoppas verkligen att din värk ger med sig.
Ulf

Quila o Ronja sa...

Attans värk!!! Hoppas du får en skön kväll i soffan.
Sv. Undrade just, hehe. Nähä, ville hon inte tala om vikten ;-))) Tack för det, alltid kul att veta lite.
Webbshop? Det har jag missat :-( Nu beger jag mig dit.....

Allt gott
Susanne

Sara sa...

Vad kul att jag hittade till din blogg, massa intressanta saker! Själv skriver jag mest om mina egna funderingar och försöker skapa lite diskussion! Kul att du tittade in, jag kommer lägga din blogg som favorit ;) Ha en fin helg!