lördag 4 februari 2012

I Växjö händer det!

Idag har vi gjort en bilutflykt och tagit en promenad i pudersnön. Det är lagom mycket snö så att man kan ge sig ut på skogspromenader med hundarna. Förra året var det så mycket snö att det nästan enbart var de plogade vägarna som var framkomliga. Det hade dock kunnat vara något varmare!


Vi åkte sen in till Växjö för att handla. Vad med folk det var, vi hittade knappt någon parkering. Det är förvisso melodifestivalens första deltävling som sänds just från Växjö. Kan det dra så mycket folk, eller kom alla Växjöbor samtidigt på att de skulle handla?

Vi brukar inte se på melodifestivalen, men har bestämt oss för att för en gång skull ha en familjekväll framför TV:n. Kvällens mest udda bidrag torde vara Torsten Flinck. Han är dessutom favorittippad! Här hittar du information om kvällens bidrag: Melodifestivalens startfält 

Vill ni inte titta på melodifestivalen så kan ni ju delta i tävlingen om fina hundleksaker - sista chansen i kväll! Läs mer i CSiGORAs blogg! Oavsett: Ha en trevlig kväll!


4 kommentarer:

P.S Hundar sa...

Tack! Ja, snön kom tillslut! :D

Grabbarna boys sa...

Här har vi suttit bänkade framför tv och tittat på melodifestivalen....mest hundara o jag då!!!
Det var enligt mig två vettiga låtar som gick vidare iallafall.
Trevlig helg på er.
Vov o kram!

Eva sa...

Har inte tittat! Inte ens trots att det var från Växsjö:)
(Tänk vad Kunskapskanalen och 24:an kan vara trevliga ibland...)
Och så gick vi en kortis i superkylan före "Sherlock". Dvs MATTE tycker det är kallt - herrarna kan visst stå och nosa hur länge som helst.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Britt Marie o Rudi sa...

Ingen Schlagerfestival här heller, trots att dottern bor så hon ser rakt in i Växjö Stadshotells rum, där kändisaran bor och glömmer dra för gardinerna :-)Däremot en mysig promenad i 23 minus nyss. Rudi snörullade mest hela tiden och sen ville han börja busa med isiga vanten i månljuset. Inga sura miner här inte trots kylan!
Tävling...oj...har jag missat..ska kollas upp!