måndag 28 mars 2011

Flyttar snart

Nu flyttar snart den rosa lilla tiken till Finland. I morgon ska vi till veterinären för att fixa pass och ett färskt veterinärintyg. Vi kommer sakna henne så. Det är alltid svårare att skiljas från de valpar som blir kvar lite längre. Hon ligger just nu vid mina fötter och sovar efter att ha busat med brorsan. Ja just det. Orange pojke blir kvar i familjen. Det känns riktigt bra. Idag har vi haft lite utställningsträning. Först ut är lilla rosa. Det största problemet vi har just nu är att komma på ett bra namn till herr orange. Vi kan ju inte ropa Csigora X-Plosive Ghostrider. Nåja förslag finns men vi kan inte enas. Kanske har ni några tips? Det behöver inte vara någon koppling till stamtavlenamnet.

9 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Det är tur att en liten gosse stannar, så inte huset blir helt tomt på valpar. Njae, det är ju ganska långt att ropa hela stamtavlenamnet, hihi. Du får väl skriva era olika förslag, så kan vi ha en liten omröstning. Ingen idé att jag kommer med ytterligare ett "toppennamn" :-)
Kram
Susanne

Quila o Ronja sa...

Sv. Visst blir man lite snopen? Det finns andra raser också, haha ;-)

Anonym sa...

Men jösses vad söt man kan vara då! Nästan så man börjar gosa med dataskärmen ;)
Ska forsätta kolla runt lite på din blogg :)

Ha en bra dag!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Det är säkert så att det blir allt svårare att skiljas från dem.
Namn är svårt Ghosty kanske. Då är lite kvar av riktiga namnet.
Ulf

Sara sa...

Dom ser jätte fina ut förstår att det är svårt att skiljas från valpar. Jag tycker han kan kallas för Spöket eller Ghost :)

veronica sa...

De är ju så fina, och duktiga:-)) Inser nu att jag får väl lov att börja träna lite med pie så att vi inte halkar efter;-)
Ghost tyckte jag var ett bra namnförslag.

Eva sa...

De där lurvtrollen är så löjligt söta!
Ghost är väl bra? Men med tanke på det tycker jag annars han kna få heta Laban efter barndomens favoritspöke:)

Anonym sa...

Baudrillard. Eller Foucault. Eller kanske Diskursanalys?
/Lyotard

Christina Klosterberg sa...

Hej "Lyotard" - har funderat på det men det är också lite långt att ropa. Giddens är ju också ett alternativ men efter rykten att han blivit sponsrad av Ghadaffi är det ju inte så lämpligt. Får väl bli någon av klassikerna istället. Vad sägs om Simmel? Han har ju poppat upp som ett spöke lite här och där nu;)