söndag 20 mars 2011

Malmö internationella utställning

Var på den internationella utställningen i Malmö som i år var förlagd till Jägersro. Det var en fruktansvärd utställningsplats. Så trångt och så rörigt. Många kom försent för att det inte gick att hitta parkering. Zelmas husse var borta mer än en timme och hittade till slut en parkering nästan vid motorvägen... Är glad att jag enbart hade med mig kuvaszvalpen Eira.

Eira fick träffa sin syrra Nanna. Båda två uppförde sig så bra. Här är Ingeborg med Carlslunds Idavall Nanna:

Och Eira blev "kidnappad" av Jonas. Eira tyckte det var så roligt att träffa alla nya människor Skönt att se att hon även gillade barn med tanke på att jag själv inte har några små barn hemma längre, så detta var en ny erfarenhet för Eira. Eira var dessutom lite mallig efter att ha slagit syrran på hennes första SKK utställning.

Dagens vinnare var dock championtiken Three C´s Feher Zelma som blev BIR och fick CACIB:

... och CH Csigora Csinos Csaba som blev bästa veteran och andra bästa tik.
Det var roligt att träffa gamla vänner men jag var tvungen att fly fältet så fort som möjligt. Dessa miljöer klarar jag inte av. Det var så trångt. Hann inte ens förbi puliringen. Som tur var fanns en liten rasplats mellan tälten och där tog jag lite kort och tjejerna Tova och Johanna tränade juniorhandling med Kicki och Csaba.

Det må vara hur vackra hundar som helst i ringarna men det är när man ser hur barn och hund kan ha roligt ihop som man smälter mest.

11 kommentarer:

veronica sa...

Vilka härliga bilder på kuwaszer, synd att du inte titta på lite pulisar. Det är verkligen inte kul när man möter sådana jobbiga utställningsplatser.

TeamNelson/Ordringen sa...

Underbara bilder på tjejerna och hundarna.
Ulf

Grabbarna boys sa...

Håller med Ulf, helt fantastika bilder på hundarna och flickorna.
Tur att vi inte var i Malmö för sådana ställen är mer än jag klarar av att vistas på.
Ha en härlig söndag.
Kram!

Eva sa...

Jag minns när juniorhandlingen började, har tyckt det är en toppenidé hela tiden.
Jättefina hundar, men jag är allt bra glad jag inte var där.

Quila o Ronja sa...

Åh, vilka fina bilder på barn och hundar. Visst är det härligt. Förstår dig helt, röriga och trånga utställningsplatser är absolut inget för mig heller. Var utställningen i tält?
Synd du missade Puli-ringen.
Kram
Susanne

Hanne sa...

Det var hemskt! Har aldrig NÅGONSIN varit på en sämre arrangerad utställning!!!!!!

Sanna sa...

Superba bilder!

Visst är det jobbigt med trängsel och dålig organisation, men du får glädjas åt framgångarna..! ;)

Sofie sa...

Hej! tack för komentaren i min blogg. Det är alltid roligt att få en kommentar så man kan hitta nya bloggar:) Roligt att du har en så ovanlig ras som kuwasz. För de är väl ovanliga.

Jag hatar verkligen inomhusutställningar och nu när jag ar sett bilder från den här på andra ställen på nätet så är jag himla glad att jag inte var där. För jag hade hatat den. Betala så mycket pengar för att ställa i ett tält på asfalten och det ska tydligen ha varit väldigt kallt i lördags. Nej jag är glad att jag inte åkte :)

Kommer helt klart att titta in på din blogg igen. Vackra hundar.

Sara sa...

Vad trist att det inte var välorganiserat.

Men några fina bilder hann du med innan du drog iaf :)

Kram

Sara sa...

Super fina bilder :) Har hört så många som var missnöjda medutställningsplatsen himla trist Malmö är annars en trevlig utställning.

Cruellas sida sa...

Ser ut som att det inte bara är du som är missnöjd. Tråkigt- Utställningar som kan vara en så otroligt rolig upplevelse. Håller tummarna för att nästa blir bättre! men många fina bilder blev det iaf!